Xiejin slipeverktøy oppnådde 12 patenter på slipeverktøy

Xiejin abrasive, som en velkjent produsent av slipeverktøy i Kina for keramiske fliser, har oppnådd 12 patenter på alle typer poleringsslipeverktøy, noe som indikerer at vårt FoU-team har gjort store forbedringer for produktene våre.Vi forbedrer hovedsakelig produktenes formel og produktegenskaper for å få lengre levetid og glans for fliser, forbedre våre produkter for polering etc.

Xiejin abrasive fortsetter å investere i forbedring av FoU-teknologi, med sikte på å gi en bedre løsning for våre kunders polerings- og firkanteringslinjer.

Med over 12 års erfarent FoU-team, erfaren tekniker ved etterservice i over 90 linjer hvert år, som produserer over 400 millioner kvadratmeter per måned med keramiske fliser, samlet vi alle typer kunders tilbakemeldinger og husker alltid å forbedre oss selv.

Et av våre hovedprodukter Lapato-slipemiddel for polering av glasurfliser, er i stand til å tilpasses for forskjellige fabrikker, med forskjellige formler, og hjalp våre kunder med å løse alle typer poleringsproblemer.Vi ser på å tilby flere løsninger for poleringslinje for keramiske fliser.Dine krav er den beste motivasjonen for vår forbedring.

Xiejin slipeteam holder seg vanligvis ved poleringslinjen for å observere produktets arbeidsytelse, og samler all nødvendig informasjon for neste forbedring.Alle produkter kommer fra praktisk erfaring og beviser og testes om og om igjen for å sikre at produktene fungerer bra og oppnår vår forventede ytelse.Vi forventer å fremme vår prestasjon for flere og flere keramiske fabrikker, og ser etter lokal partner for utmerket service for våre kunder raskt og stabilt.

Ta kontakt med oss ​​på e-post og whatsapp hvis du også er et sterkt og erfarent team på poleringslinje og firkantlinje for keramiske fliser fra hele verden.Vi ser etter en langsiktig partner for å holde sammen for å gi våre kunder god service.

news_img (11)
news_img (10)
news_img (9)
news_img (8)
news_img (7)
news_img (6)
news_img (5)
news_img (4)
news_img (3)
news_img (2)
news_img (1)
news_img (12)

Innleggstid: 11. oktober 2022